Nyt on siis viikko tsemppausta takana ja hyvältä näyttää. Motivaatio on taas kohdillaan ja pienistä lipsumisista huolimatta en ole antanut periksi. Vaaka näytti tänä aamuna 100.2kg, eli kaksilukuiset lähestyvät Hymy Pitääkin kaivaa vanha pistelaskuvihko/ruokapäiväkirja esiin, ja tarkistaa, milloin viimeksi olen painanut alle sadan. Aikaa siitä taitaa olla ainakin pari vuotta. Seuraavaksi tavoitteeksi asetan 96kg, silloin kokonaispudotus olisi 15kg. Mutta siihen onkin sitten taas matkaa... Alku on sujunut hienosti, mutta eihän tämä laihdutus näin ruusuista ole, vauhti hidastuu ja luultavasti motivaatio vähenee sen myötä...

Olen nyt siis osanutrannut, eli yleensä korvaan aamupalan ja toisen lämpimän ruuan nutrilettilla, mahdollisesti myös iltapalan. Olen pyrkinyt säännöllistämään ruokailuja, syön 3-4 tunnin välein, ja lisäksi juon runsaasti vettä. Liikuntaa ei edelleenkään ole tarpeeksi, mutta enpä hätäile, kun painoa on pudonnut ilmankin. Tosin pelkään, että tämä lähtee lihaksista, eikä rasvasta, sen takia pitäisi enempi liikkua. Kävin torstaina uimassa, uin 500m ja toiset 500 vesijuoksin. Uiminen tuntui rankemmalta kuin tuo juoksu, ehkä minulla ei ole tekniikka hallussa. Tänään tulikin hyötyliikuntaa, kun tehtiin puuhommia pihalla.

Pakko vähän kehua, tein tänään aivan mielettömän hyvää sosekeittoa porkkanasta ja bataatista. Ensimmäistä kertaa maistoin bataattia, ja se oli hyvää! Laitoin keittoon lisäksi pari sipulia, valkosipulinkynsiä ja vähän tomaattimurskaa. Mausteita vähän joka sorttia Nauru Ja lorauksen kuohukermaa. Nolostunut Sitä kun oli jämät kaapissa, ja kun ruokaa ei saa heittää hukkaan... Mutta laitoin vain vähän. Ja keitto on taivaallista. Eli suosittelen!