Tämä blogi syntyi yövuorojen iloksi ja ajatusten purkamisen tarpeesta. Toivon tämän olevan itselleni hyödyksi, varsinkin laihdutuksessa... Olen ensimmäistä kertaa kirjoittamassa blogia, joskun on jonkinlaisia päiväkirjoja tullut väsättyä.

Tällä hetkellä mielessäni pyörivät vauvakuume ja siihen liittyen laihdutus. Ylipainoa on kertynyt sen verran, että se taitaa olla syy lapsettomuuteen. Toiveita perheenlisäyksestä on ollut jo 2008 alusta. Luultavasti hakeudumme miehen kanssa lapsettomuustutkimuksiin, kunhan ensin saan painonpudotuksen vauhtiin, ja nähdään, josko asia ratkeaisi sillä.

Painonpudotusurakka onkin melkoinen, kun pituutta minulla on 171cm ja paino aloitusvaiheessa 111kg. BMI 38 ja se tarkoittaa vaikeaa lihavuutta. Argh! :s

Viime keskiviikosta asti olen ollut omatoimisella Nutrilett-kuurilla, ja painoa on pudonnut 3kg, tänään paino oli 108kg. Eka päivä oli pahin, olenhan aina ollut kova syömään ja rakastan hiilariherkkuja... Käytössä minulla on nyt metsämarja- ja suklaajuomat. Ensimmäisenä päivänä päätä särki ja oli älytön nälkä koko ajan, mutta nyt olo on ollut todella pirteä. Toinen yövuoro on aluillaan ja viime yötä jännitin, etä miten jaksan, mutta loistavasti! Toki tekee mieli leipää ja muita herkkuja, mutta aina, kun mielitekoja tulee, juon vettä.

Nälkähän se on nytkin ja "ruuan" vuoro, joten käynkin sekoittelemassa suklaapirtelöä. :)