Nyt olen selvinnyt jo kahdesta päivästä ilman herkkuja Cool  Vielä lauantaina paino oli siis 106.2kg, tänään aamulla 102,8kg. Nesteitä on siis lähtenyt, onneksi tuo kaikki ei ollut vielä pysyvää läskiä! Olen osanutrannut, tänään pyrin siirtymään täysnutraukseen, luultavasti kuitenkin syön lisänä kasviksia. Nyt kun vaan pääsisin pian alle sadan, olisin tyytyväinen. Mutta eihän siinä tällä tavoin kauan pitäisi mennä. Viikonloppuna edessä yövuorot, joten vähän jännittää, miten silloin pärjään. Yövuorojen aikaan on ollut tapana mättää hiilareita nassuun kaksin käsin Nolostunut.

Liikuntaa en ole vieläkään onnistunut lisäämään. Eipä tullut eilen lähdettyä lenkille, kun oli lähes kolmekymmentä pakkasta... Ja tänään näyttäis myös huonolta, en meinannut saada itseäni sängystä ylös, kun väsytti ja paleli niin. En tiedä oonko tulossa kipeäksi vai mitä tämä on. No, jos edes lumityöt ehtisin tehdä ennen iltavuoroa, onhan sekin jo jotain.

Ilmeisesti Clomifen aiheuttaa mulle kuumia aaltoja. Inhottavaa, kun aina välillä tulee kunnon tuskan hiki, päästä varpaisiin. Ja sitten hetken päästä palelee mielettömästi. Epäilen clomeja, mutta toisaalta olo viittaa muuten siihen, että olisi flunssa tulossa.

Alaspäin mennään! Hymy