Nyt on kolmas päivä täysnutrausta takana ja olo on ihan hyvä. Painosta on pudonnut pari kiloa, taisi olla aika liki sata tänä aamuna. Eli tuo "rento tyyli" toi kahdesta kolmeen lisäkiloa...

Nyt mielessä pyörii raskaus. Kp 40 menossa, välillä vatsaa vihloo, mutta muutoin menkkamaista oloa ei ole. Tein raskaustestin kp 27, jolloin se oli negatiivinen. Voisikohan se kuitenkin olla nyt positiivinen? Mitään pahoinvointia ei ole ollut, eikä kai väsymystäkään. Suu on kuiva ja janottaa, mutta sehän voi olla flunssasta johtuvaa ja etenkin nutreista. Mutta viimeksikin, kun raskauduin, minua paleli ja oli tunne, että lämpö on nousussa ja flunssa tulossa. Nythän olen siis toipumassa flunssasta, mutta ei tätä lämpöilyä enää pitäisi olla. Äsken lämpö oli 36.6. Iltaisin palelee aivan älyttömästi. Tää on niin ärsyttävää. En ole halunnut tehdä toista testiä, koska kuitenkin ne menkat tulee... Mutta nyt tuon nutrauksen kannalta olisi hyvä tehdä. Aionkin ajalla iltavuorosta Abc:n kautta kotiin, toivottavasti siellä myydään testejä!

Mutta mitäs jos se testi näyttääkin postiivista? Olen aivan varma, että se olisi tuulimuna. Eihän mulla kuitenkaan ole ollenkaan sellainen tunne, että olisin raskaana. Ihan pienen pieni ehkä. Miten selviäisin toisesta tuulimunasta? Toisaalta, olen tässä kovasti yrittänyt työntää tätä raskausajatusta taka-alalle ja keskittyä laihduttamiseen, koska todella laihempana raskauskin olisi varmasti helpompaa. Olen jopa ajatellut, ettei haittaa, vaikka raskautuisin vasta kesällä. Toisaalta toki odotan sitä kuin kuuta nousevaa.

Pari päivää sitten posti toi ajan gynen polille. Ilmeisesti aika on varattu lapsettomuustutkimuksia varten, kun siinä luki, että saapukaa yhdessä puolisonne kanssa. Elokuussa, kun sain yksityiseltä terot ja clomit, gyne sanoi, että jos en ole tammikuuhun mennessä raskautunut, laittaa hän lähetteen tutkimuksiin. Kävin kyllä saman firman gynellä, kun tuulimuna todettiin, mutta ilmeisesti lähete on silti tehty. Vai onko se sitten tehty jo aiemmin... Joka tapauksessa, meillä olisi nyt siis aika kunnalliselle lapsettomuustutkimuksiin. Ensin ajattelin, että me ei mennä. Mutta nyt, miksei mentäisi. Tai voinhan ainakin soittaa ja kysyä, kannattaako edes mennä, kun tuosta tuulimunasta on nelisen kuukautta. Ja minähän siis tulin raskaaksi. Jos nyt olenkin raskaana, aion kysyä, voidaanko mennä tuolle ajalle, jos ne tekisivät varhaisultran.

Äääh, pyörittelen taas näitä asioita niin, että pää on kohta puhki... Huomenna olen viisaampi?