Paino on nyt jämähtänyt tuohon 99.5-100.5 kiloon, siinä se vaihtelee päivästä toiseen. Tänä aamuna 99.6kg. Syömiset ovat olleet liian niukkoja, kun olen nukkunut pitkään ja syönyt aamupalan vasta puolen päivän aikaan ja seuraavan kerran vasta illalla. Toissapäivänä käytiin miehen kanssa ulkona syömässä. Otin salaatin, joka oli kaikkea muuta kuin kevyt! Mutta eipä väliä, kun tosiaan en ollut syönyt muuta kuin aamupalan... Eilen illalla sama, eli takana vain aamupala, joten illalla kova nälkä. Tein fetasalaattia ja hampurilaisen, söin ison satsin, hotkimalla. Eli nyt pitäisi säännöllistää ruoka-aikoja. Ehkä tämä helpottuu, kun nämä vapaapäivät on ohi. Töissä tulee syötyä säännöllisesti.

Lauantaina on juhlat, joissa varmasti hyvää ruokaa ja juomaa tulee nautittua. Täytyy yrittää pysyä kohtuudessa syömisten kanssa. Ja juomistenkin, kun sunnuntaina on iltavuoro. Krapulapäivän syömiset ovatkin mulla aina ongelma, silloin syön kaiken mitä kiinni saan ja yleensä vielä varaan kotiin kaikkia herkkuja. No, nyt en ole sunnuntaina kotona, vaan töissä, joten ei tule samalla tavalla herkuteltua. Krapula mulla luultavasti on, koska nykyään se tulee vähäisestäkin juomisesta Nauru

Liikunta on edelleen minimissä, yhtenä päivänä kävin tunnin lenkillä. Siinäpä ne viikon liikkumiset sitten onkin... Varmaan liikunnan lisääminen auttaisi painon taas laskusuuntaan.

Motivaatio mulla on edelleen hyvä, eikä herkkuja tee mieli. Ostin kotiin Dietorelle-karkkipussin itselleni, varoiksi, jos tekee mieli, niin syön mieluummin niitä kuin suklaata. Pussi on säilynyt avaamattomana jo kolme päivää! Hyvä minä, ei tee mieli karkkia.

Nyt lähdenkin aamupalalle ja eväiden valmisteluun. Heippa!