Keskiviikko, totuuden päivä. Vaaka näytti 106.9kg. Hienoa! Pudotusta siis 4.1kg. Pieni pettymys sen suhteen, että eilen paino oli samassa. Mitään ylimääräistä en kuitenkaan ole syönyt, tai no, viikon aikana neljä tomaattia, kaksi omenaa ja palan kurkkua. Sekä yhden kupin kahvia maidolla. Eli ei paha, lipsumisia ei siis ole tapahtunut. Houkutuksia on kyllä ollut, kääretorttua ja pullaa on ollut tarjolla, työkaverit houkutelleet tilaamaan pitsaa jne. Mutta minä olen pysynyt tiukkana! Nyt on todistettu, että minulta löytyy selkärankaa!Cool

Ajattelin tavoitella maanantaihin mennessä 1.9kilon pudotusta, jolloin paino olisi sataviis. Tämä varmaan onnistuu, jos jatkan nutri-linjalla. Siitä voisikin edetä sitten viiden kilon tavoitteissa. Aikarajaa ja tavoitetta en ole asettanut, edetään päivä kerrallaa.

Liikunta on edelleen ollut hyvin vähäistä, kävin koiran kanssa 3km lenkillä. Kohta olen reipas ja pyöräilen labraan (niin, en ole vieläkään käynyt siinä prkleen klamydiatestissä) ja kirjastoon. Yhteensä matkaa tulee n. 9km.