Rutkasti onnea kanssabloggaajille vuoteen 2010! Hymy

Joulu tuli ja meni, samoin herkut kaapista. Nyt ne on loppu, onneksi. Vaaka näytti tänä aamuna, että sitä on herkuteltu viimeisten kuukausien aikana oikein urakalla, lukemat 106,2kg. Oikein hävettää kertoa. Painoa on tullut siis lokakuusta viisi kiloa! Tuulimunan jälkeen elämä on pyörinyt syömisen ympärillä, lohdutin itseäni ruualla ja liikuntakin jäi.

Tästä voi siis päätellä, mitä minun uuden vuoden lupaukseni sisältävät; reippaasti liikuntaa ja vähemmän ruokaa. Huomisesta aloitan muutaman päivän nutrilett-kuurin, jotta pääsen eroon pahimmasta turvotuksesta. Sitten jatkan syömällä normaalisti, terveellisesti. Painotan normaalia, säännöllistä ateriarytmiä ja syön paljon kasviksia. Nyt aion siis tehdä kaiken järkevästi, ilman mitään ihmedieettejä. En taida edes kirjata syömisiäni ylös. Enkä ota tästä stressiä. Herkkupäivän pidän kerran viikossa, mutta silloinkin pidän kohtuuden syömisessä. Kuntosalijäsenyyteni loppuu tämän kuun tai ensi kuun lopussa, en ole varma kumman, mutta en jatka sitä, aion käydä lenkillä ja uimassa. Tämä ajan kuitenkin vielä hyödynnän ja käytän jäsenyyttä hyväkseni. Ensimmäinen tavoitteeni on päästä sataan kiloon, mutta en aseta aikarajaa.

Tuossa varmasti onkin riittävästi lupausta yhdelle vuodelle Nauru Sitten ne haaveet. Jospa tänä vuonna saisimme sen suurimman onnen, oman lapsen. Tai saisimme pienokaisen edes alulle. Muuta en toivo.

Viimeksi kirjoittelin joulukuun alkupuolella, jolloin odottelin menkkoja alkaviksi. No eipä nuo silloin alkaneetkaan ja raskaustesti näytti negatiivisti, kuten arvata saattaa. Meinasin jo tuskastua, teroluteista huolimatta kierto venyi 47 päivään! Ja kun vuoto viime maanantaina vihdoin alkoi, sitä tuli todella runsaasti. Ja kivut olivat paljon tavallista kovempia. Olin kaksi päivää poissa töistä, en kyennyt mahakivulta tekemään mitään. Nyt vuoto on kuitenkin loppu, kp 6 tänään. Henkinen puolikin oli melko koetuksella, en olisi arvannut, miten pahalta tämä kaikki vielä tuntuu. Nyt olo on siis taas jo paljon parempi.

Eli tällaista tänne. Nyt varmaan päivitänkin useammin, kun on taas uutta puhtia näissä hommissa Silmänisku