Kävin eilen gynekologilla, sain, kuten arvelinkin, glomit ja terolutit. Tiistaina on kierron 15.päivä ja aloitan terolutit. Nyt pitäisi sitten olla stressaamatta. Miten hitossa se onnistuu?! Nythän mun pitää laskea päiviä ja testailla ovulaatioita ja syödä lääkkeitä, nythän minä vasta näitä asioita ajattelenkin. Olen välillä onnistunut olemaan jopa päiviä ajattelematta lasta ja raskautumista. Lasken viikkoja, jos jo ensi kierrosta tärppää, niin miten raskaus etenee ja milloin vauva syntyy. Ja jos ei vielä ensi kierrosta, niin seuraavasta? Tai sitä seuraavasta? Ehkä meillä on vuoden päästä lapsi? Pidänkö sittenkin kesäloman keväällä, ennen äityislomaa? Pitäiskö siirtää makuuhuone alakertaan, ettei tarvi vauvan kanssa kulkea rapuissa? Haloo, hengitä hetki, rauhoitu. Ei oo ehkä vielä ajankohtaisia asioita.

Kävin eilen katsomassa ystäväni viikon ikäistä tyttöä. Olin yllättävän tyyni, en itkenyt, enkä ollut katkera. Ehkä vaan hieman kateellinen. Sitten ystäväni näytti kuvia sairaalasta. Kuvassa vauvalla oli päällä body, jossa luki LUOMUTUOTE. Hauska, sanoin. Oikeasti teki mieli sanoa, että meidän vauva se ei sit ookaan luomutuote. Vittu, luomutuote. Kyllä on joku keksinyt hauskan tekstin. Kuten huomaatte, tämä hauska vitsi sai minut kovin ärtyneeksi.

Navan ympäriltä vielä sen verran, että kävin aamulla vaa'alla. Paino oli 103,2kg. Voikohan se pitää paikkaansa? Miten se nyt noin on tippunut? Pitäis malttaa odottaa keskiviikkoon, viralliseen punnituspäivään, eikä koko ajan hyppiä painoa tarkkailemassa.

Nyt painun takaisin sohvalle potemaan krapulaa. Toivottavasti juon seuraavan kerran ensi kesänä, vauvan ollessa hoidossa mummolassa.