Ihana reissu Saksaan takana Hymy Kyllä tuo miniloma rentoutti mukavasti! Tosin nyt sairastelen sitten flunssaa, enkä ole aivan pääsyt arkirytmiin kiinni. Jo ennen reissua syömiset meni herkutteluksi, sillä ajatuksella, että aion liittyä Xtravaganzaan, enkä kohta enää voi syödä. Reissun jälkeen homma on pahentunut entisestään, nyt kun olen flunssassa, ei mikään oikea ruoka edes maistu. Järkevää olisi ollut pitää siitä kiinni ja jättää herkut pois, kun nekään ei maistu juuri miltään. No, eilen meni kuitenkin paketillinen paahtoleipää ja litra suklaajäätelöä.... Nolostunut

Päätin, etten sittenkään ala extraamaan, koska onhan se aivan julmetun kallista. Ruuat 59e/vko, kuukausimaksu jotain 80e ja lisäksi liittymismaksu samaa luokkaa. Ei riitä mun rahat tuohon. Mutta ajattelin alkaa taas nutraamaan. Ohjeissahan on, että sitä voi jatkaa itsenäisesti kaksi viikkoa, seurannassa enintään 16 viikkoa. Jatkan siis ainakin sen pari viikkoa. Voisinhan käydä työterveydessä seurannassa, jos sieltä lääkäri antaisi minun jatkaa.Samalla jatkan Ladylinen sopimustani, ja ryhdistäydyn, käyn siellä kolmesti viikossa. Lisäksi lenkkeilen koiran kanssa ja käyn uimassa, jos aikaa vaan jää.

Vaa'alla en ole nyt käynyt, enkä tänään edes uskalla mennä. Ehkä huomenna... Tällä hetkellä motivaatiota tuo ystävän häät heinäkuussa, joissa minulla on kunnia toimia kaasona. Otan tästä enemmän paineita kuin omista häistäni, haluan näyttää hyvältä. 5 ja puoli kuukautta tehokasta aikaa päästä tavoitteeseen. Etenen 5kg:n tavoitteissa, ensimmäinen tavoite on painaa helmikuun lopussa 95kg. Eli nyt olisi luultavasti reippaat viisi kiloa tiputettavaa. Luulen onnistuvani, koska alkuun lähtee nesteitä ja nutraamalla kilot tippuu nopeasti.

Taistelu läskejä vastaan alkaa taas!