SYITÄ LAIHTUMISEEN TOP 5:

1. TAHDON LAPSEN

Vaikka ylipaino ei olisikaan syy lapsettomuuteen, on minun varmasti helpompi olla sitten raskausaikana ilman liikakilojani. Sitä paitsi, haluan, että raskauteni huomataan! Pienen lapsen kanssa helpompi touhuta, kun äiti jaksaa, eikä koko ajan puuskuta.

2. TAHDON OLLA TERVE

Suvussani on korkea riski sairastua diabetekseen. Äitini, kolme enoa ja vaari sairastavat jo. Olen siis tämän sairauden suhteen erityisellä vaaravyöhykkeellä.

3. EN TAHDO HÄVETÄ ITSEÄNI

Häpeän itseäni, peittelen vatsaani, leikkaan vaatteista kokolaput irti, olen jopa alkanut vältellä muiden seuraa! Tahtoisin harrastaa monia eri asioita, mutta häpeän painoani ja siitä syystä en kehtaa osallistua. Hävettää syödä vieraampien ihmisten kanssa, koska ajattelen heidän koko ajan mielessään miettivän syömistäni ja olemustani. Tähän voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon esimerkkejä..

4. TAHDON PUKEUTUA KAUNIISTI

Tahdon ostaa vaatteeni normaaleista kaupoista, normaaleiden osastoilta. Läskiosastoilta löytyy jotain ihan kivoja, mutta usein kaikki vaatteet on samalla mallilla tehty ja pienemmässä kaupungissa kun asun, niin baarissa meillä kaikilla läskeillä on samanlaiset vaatteet. Olisi myös ihana vaihdella ystävien kanssa vaatteita ja lainailla.

5. TAHDON KAUNIIT RINNAT

Kun olen saavuttanut tavoitepainoni, aion mennä rintojenkorjausleikkaukseen. Tällä hetkellä käytän kuppikokoa F-G ja liivejä on vaikea löytää. Olen aina inhonnut isoja rintojani ja sitä kuinka kaikki miehet ja naisetkin tuijottavat niitä. Ne on ällöttävät ja painavat, ovat koko ajan tiellä,  ja liivit hankaavat kun on vaikea saada oikein istuvia. Toki nämä tästä laihtumisen myötä varmasti pienevät, mutta haluan korjata niistä kauniit ja edes vähän "terhakammat".


Onhan näitä syitä vaikka kuinka... Tänään paino 105.8 kg. Nyt aion vähän hidastaa tahtia, lisään ruokavaliooni oikeaa ruokaa. Itseasiassa söin jo eilen kalakeittoa. Ja hedelmiä olen syönyt, töissä söin kiivejä ja ihastuin niihin niin! Todella hyvää. Eilen oikeastaan oikein herkuttelin, banaani, kiivejä, mansikoita. Nam! Luin jostain, että pakastetut banaaniviipaleet toimivat makean nälkään hyvin. Pitääkin kokeilla.