Suuret kiitokset taas kaikille tsemppauksesta! Ihana tietää, että olette siellä tukemassa

Tänään kp 32, eli jos kierto on tasaantunut, niin menkat pitäisi alkaa huomenna. Vähän jo jännittää, vaikka yritän kyllä ajatella realisitisesti, että kyllä ne sieltä tulee, kuten aina ennenkin, ennemmin tai myöhemmin.  Mahan juilintaa oli pitkään, nyt tuntuu, että se on kadonnut, välillä hetkillisiä kipuja. Nyt on myös flunssaoireet hellittäneet, eikä se tauti tullut päälle, vaikka pitkään oli sellainen olo. Elohiiri on kyllä vielä välillä silmissä pyörähtänyt, mistä lie se sitten johtuukaan. JOS nyt sitten käykin niin, että menkat ei ala huomenna, niin testaan aikaisintaan perjantaina, ehkä vasta lauantaina.

Olen nyt pitänyt kolmen päivän ajan tarkkaa ruokapäiväkirjaa. Yleensä en jaksa moista pitkään, jossain vaiheessa jätän sieltä pieniä suupaloja pois. Nyt motivaatio on ollut hyvä, koska haluan, että huomiseen punnitukseen paino on tippunut yhteensä sen 10kg. Ja haluan myöskin, että lihasmäärä kasvaa, rasva taas vähenee. Olen siis käynyt nyt lenkilläkin, joka päivä n. tunnin ajan. Sunnuntaina kävin puolen tunnin reisi-vatsa-pakara-jumpassa, muuten en ole salille ehtinyt. Tänään töissä ehkä pääsen tekemään pienen treenin, kun olen ohjaamassa liikuntaryhmää.

Minulla on siis kaksi syytä odottaa huomista jännityksellä, punnitus ja menkat. Toivotaan, että molempien kanssa käy hyvin