Olen herkutellut, enkä meinaa saada kierrettä poikki. Lauantaina oli juhlat, joissa ei paljon kaloreita laskettu. Chilipähkinöitä kului siiderin lipityksen lomassa ja täytekakkua tuli otettua reilu pala, eikä sekään riittänyt, kun piti santsata! Ja yöllä baarista kotiin kömpiessä tuorejuusto-tonnikalatahnaa leivälle, niitä leipiä tais kulua useampi. Sama toistui aamulla, leipää nassuun, että verensokeri kohenee ja olo pysyy siedettävänä. Töissä illalla tilatiin kebabia. Ja taas kotona tonnikalatahnaa leiville... Eilen oli todella vaikea palata oikeille raiteille. Päiväksi olin varannut nutrilett-keittoa, mutta päädyinkin työpaikkaruokalaan lounaalle. No enpä sitten tuon lounaan jälkeen syönytkään, kun vasta illalla. Mutta silloinkin lämpimiä leipiä, 4kpl, vaikka vähemälläkin olisin pärjännyt.

Eli olen kuin alkoholisti, kun kerran aloitan, en saa putkea poikki. Hyvää tässä on se, että tänä aamuna paino näytti 100.1kg, eli mitään suurta hyppyä ylöspain ei ole tapahtunut. Mutta vaalean leivän himo on lähes hallitsematon. Olen kyennyt edelleen pitämään Dietorelle-pussin suljettuna, enkä töissäkään kajonnut tarjolla olleisiin suklaisiin. Tälle voisikin suorastaan antaa parit hurraa-huudot, sillä suklaa on paheista pahimpia. *Hurraa! Hurraa!* Taisin saada joulun aikaan yliannostuksen, sen verran monta rasiaa meni...

Kuntosalille lähtö ei vieläkään houkuttele, enkä ymmärrä miten saisin itseni sinne. Rahat menevät hukkaan, kun kuitenkin kuun lopussa se 59 euroa tilitä napataan. Olen kuitenkin sen verran innostunut liikkumaan, että eilenkin kävin koiran kanssa yli tunnin reippaalla lenkillä. Aikaisemmin koiran kanssa lenkkeily on ollut tuskaa, kun tuo tahtoo vetää ja toisten koirien kohtaaminen on aina vähän epävarmaa, kun ei tiedä miten käyttäydytään. Nyt kuitenkin lenkki meni superhienosti! Ollaan kai jo sen verran lenkkeilty, että alkaa taas koirakin muistamaan miten käyttäydytään. (Aika pitkään tuo koira onkin joutunut laiskottelemaan, kun ei meidän perheessä ole näkynyt innokkaita lenkkeilijöitä.)

Nyt lähdetäänkin taas lenkille. Yritän selvitä himoistani ja pysyä terveellisellä linjalla. Heippa!