Punnituspäivä, tulos 105,9kg. Vähän ehkä pettymys, kun ehdin jo tottua niin reippaaseen tahtiin, mutta lopputuloksen kannalta tämä on parempi.

Nyt olen jättänyt nutraamisen, ateriakorvikkeina ajattelin keittoja käyttää, jos en ehdi ruokaa syödä. Olin sunnuntaina rippijuhlissa, joissa tarjolla lohikeittoa ja tietysti kakkua. Söin, mutta pysyin kohtuudessa. Maanantaina olin ystävien kanssa ravintolassa. Siellä oli todella huonot valikoimat, pihveihin oli panostettu, mutta juuri muuhun ei. Tilasin sitten pitsan! Prkle, olishan siellä muutakin ollut. Nolostunut Noh, lohduttavaa tässä on, että jaksoin syödä vähän reilu puolet. Eli mahalaukku on todellakin pienentynyt! Ennen pitsa meni ihan heittämällä Kieli ulkona Vähän on ollut morkkiksia tuosta, mutta nyt oon taas tsempannut.

Tulevaa viikonloppua odotan kauhulla. Ollaan lähdössä festareille ja siellä todella tulee juotua ja sitä mukaa myös varmaan syötyä. Ja seuraavana viikonloppuna taas viihteelle... Pitää sitten viikolla syödä terveellisesti ja yrittää liikkua.

Kirjoitan tätä töissä, joten en jää sen enempiä pohtimaan. Tsemppiä muillekin viikonloppuun, sehän se meille herkkusuille yleensä on pahinta aikaa! Silmänisku